З Волині на передову поїхали музиканти
Волинь

З Волині на передову поїхали музиканти

23 січня 2020, 15:06
0
0
Сподобалось?
0

23 січня, у зону бойових дій відправились волонтери із Волинської спілки ветеранів Афганістану.

Ось уже протягом шести років – доки триває війна на сході України, волиняни Василь Пристайчук та Віталій Лісецькийвозять у зону бойових дій допомогу для захисників, - передає ІА Волинські новини.

«Веземо цього разу дуже багато м’ясних виробів та солодощів. Знову ж таки веземо запчастини до волонтерських автомобілів, на які ЗСУ не виділяє коштів. Ті джипи, які гнали кілька років тому ламаються, до них потрібні запчастини. Щось хлопці ремонтують власним коштом, але й суттєво допомагаємо їм ми», – розповідає Василь Пристайчук.

Також цього разу з волонтерами на схід відправились учасники фестивалю «Пісні, народжені в АТО» Юрій Щербик і Микола Габдулхаков.

«Також з нами їдуть два музиканти – поспівати хлопцям на передових позиціях. Це Юрій Щербик і Микола Габдулхаков із позивним «Абдула». Бійці їх гарно сприймають, бо вони теж воювали», – каже Віталій Лісецький.

Волонтери із Волинської спілки ветеранів Афганістану висловили глибоку подяку прихожанам церкви села Шепель та Хорохорин, їхньому священнику отцю Віктору, Любомльському хлібзаводу, Торчинському професійному ліцею, компанії пасажирських автобусних перевезень «Луцькекспрес», підприємцям ДанилевськомуДмитрукуПенкалі та Мигальчуку, ВАТ «Теремно Хліб», Щуринській сільській раді, а також фермерам Рожищенського району.

«Це люди, які протягом шести років війни нам допомагають. Особлива подяка фермерам, які нас цього разу і заправили, і всякої-всячини з собою в дорогу дали», – підкреслили хлопці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися