Канадські лікарі беруться поставити на ноги хворого 5-річного хлопчика з Волині
Волинь

Канадські лікарі беруться поставити на ноги хворого 5-річного хлопчика з Волині

8 квітня 2020, 12:06
0
0
Сподобалось?
0

П’ятирічному Денисові Степанюку з села Сьомаки Луцького району необхідне лікування за кордоном. Клініка у Канаді береться поставити дитину на ноги, але на переліт, страхування, проживання та послуги перекладача у батьків не вистачить коштів.

Про це повідомляє у Фейсбуку Наталія Єпіфанович.

Денис ще при народженні отримав діагноз: артрогрипоз верхніх і нижніх кінцівок, амніотичні перетяжки правої гомілки, вроджений вивих обох стегон, гіпоксично-ішемічна енцефолопатія.

«Гіпсування проходили до року, надалі – операції в м. Луцьку (дитяча лікарня), ахілотомія правої і лівої гомілки, після цього витяжки і знову гіпс. Надалі постійна реабілітація, масажі, консультування в польській клініці Reha Sport м. Познань, де вони надали консультації по лікуванню Дениса», – ідеться у дописі.

Батьки не втрачали надії і продовжували шляхи лікування. Вони зверталися в Київ, Одесу, Львів, Житомир, Харків і скрізь отримували відмову. Допомогти дитині погодилися лікарі клініки у Канаді.

«В умовах сказано, що лікування буде безкоштовним, але переліт, страхування, проживання, послуги перекладача – за рахунок батьків. П'ять років батьки обходилися своїми силами, але зараз фінансове становище не дозволяє їм самим справитися», – пише Наталія Єпіфанович.

Тому вона просить допомогти коштами небайдужих людей.

Номер картки мами хлопчика – 4149 4993 4708 0242 (Степанюк Лілія).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися