Учасниця шоу «Топ-модель по-українськи» з Луцька вперше стане мамою
Волинь

Учасниця шоу «Топ-модель по-українськи» з Луцька вперше стане мамою

5 серпня 2020, 12:30
0
0
Сподобалось?
0

Лучанка Юлія «Клео» Біньковська з третього сезону модельного реаліті розповіла про новий період у житті.

Деякий час дівчина інтригувала шанувальників: зізналася, що погладшала на 8 кг, але не уточнювала, чому, пише ІА Волинські новини.

І ось все таємне стало явним.

Батьком первістка дівчини став хлопець Юлії – Антон Дудка, з яким вони разом живуть у Луцьку. Малюк з’явиться на світ вже в кінці жовтня.

«На «Топ-моделі по-українськи» я проходила краш-тест, і мені дісталося завдання сказати Антону, що я вагітна. Коли він почув це, був дуже радий, і дуже засмутився, коли я сказала, що це всього лише жарт, – зізналася дівчина. – Після цієї ситуації ми багато говорили на цю тему і зрозуміли, що дуже хочемо дитину. Перший місяць я не могла завагітніти і дуже переживала, поки гінеколог не пояснила мені, що це нормально, так буває».

Дізналася про вагітність Біньковська напередодні дня народження свого коханого, тому вирішила зробити йому особливий подарунок.

«Коли я дізналася про вагітність, подумала: «Нарешті!» Кілька днів терпіла і не говорила Антону – хотіла зробити йому сюрприз. Я поклала тест із двома смужками в коробочку і залишила на ліжку. Антон знайшов подарунок, коли мене не було вдома, але відразу ж подзвонив, приїхав, поцілував животик і сказав, що дуже радий», – зізналася Юля.

Стать майбутньої дитини випускниця модельного реаліті поки що приховує, але відчуває, що чекає на дівчинку.

Зазначимо, що вже цієї осені Новий канал покаже Суперсезон «Топ-моделі по-українськи» з найяскравішими випускницями попередніх сезонів модельного реаліті.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися