Як у Луцьку минув День знань
Волинь

Як у Луцьку минув День знань

1 вересня 2020, 17:03
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку 1 вересня запрацювали усі 27 шкіл. Через карантин, першовересневі лінійки у закладах освіти пройшли у скороченому варіанті та з дотриманням протиепідемічних вимог.

Про це інформує Суспільне.

У школі №10 провели дві лінійки для перших та одинадцятих класів. Кожна тривала 20 хвилин. Директор навчального закладу Олег Михальчук розповів: цього року у школі 118 першокласників та 57 одинадцятикласників. Від завтра школа працюватиме у дві зміни. Загалом в навчальному закладі – 1250 учнів.

"Починаємо ми працювати у 8.10 потім наступні класи ідуть на 12, інші на 13 і на 14.10. На входах будуть стояти дозатори, де діти зможуть обробляти руки і обов'язковий масковий режим для вчителів, а для дітей на коридорах, діти на уроках мають право без масок", - розповів директор.

У луцькому НВК ліцеї №9 святкова лінійка теж відбулася лише для перших та одинадцятих класів. Урочистості влаштували на спортивному майданчику. Батьків на майданчик не пустили.

Директор навчального закладу Олександр Дубина – розповідає: лінійку провели просто неба – аби убезпечити школярів: "Нас лякають пандемією і роботою в умовах карантину. Робота школи в умовах карантину, це робота з підвищеною відповідальністю".

Зі слів Олександра Дубини, нині у ліцеї навчається 1576 учнів, з них – 166 першокласників. Загалом до першого класу у Луцьку пішли 3100 дітей, - розповіла начальниця Луцького управління освіти Зіновія Лещенко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися