Діти навчаються у три зміни: на Волині припинили будівництво школи
Волинь

Діти навчаються у три зміни: на Волині припинили будівництво школи

1 грудня 2020, 18:57
0
0
Сподобалось?
0

Жителі села Стобихівка Камінь-Каширського району зібралися на мітинг біля облдержадміністрації у Луцьку.

Зі слів учасників акції протесту, будівництво нової школи зупинилося минулого тижня, а в старій - діти ходять на навчання у три зміни, повідомляє Суспільне.

Під облдержадміністрацією близько 40 людей розгорнули плакати з написами «Навчання у три зміни — це сором для України», «Майбутнє країни — діти, а їм потрібна школа» і вимагали продовження будівництва школи.

«Припинили у минулий четвер. Приїхав камаз з цеглою і потім ми бачимо, що поїхали під час обіду, а у вечері дізналися, що ніхто не буде будувати. Бригади, які були, поїхали додому», - каже житель села Стобихівка Михайло Осадчук.

Директорка школи Юлія Сущ розповіла Суспільному, що нині в закладі навчається 274 дитини. Заняття відбуваються у три зміни.

До мітингувальників з облдержадміністрації ніхто не вийшов. Двоє представників самі пішли на перемовини з заступником голови Ігорем Чуліпою. Після розмови посадовець розповів: на стобихівську школу з держфонду регіонального розвитку додатково виділять майже 10 мільйонів гривень. Загальна вартість будівництва - 130 мільйонів гривень.

Зі слів заступника голови ОДА, Камінь-Каширська районна адміністрація досі не виділила 10 мільйонів гривень на співфінансування будівництва.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися