Біля Луцька планується ще один житловий комплекс
Волинь

Біля Луцька планується ще один житловий комплекс

18 липня 2023, 15:33
0
0
Сподобалось?
0

Підгайцівська сільська рада оголосила про земельні торги у селі Липини Луцького району. Там пропонують під оренду земельну ділянку комунальної власності площею 0,2619 гектара для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Про йдеться на сайті prozorro.sale.

Категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Вид цільового призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. На ділянці наявне електропостачання.
Початкова вартість продажу лоту становить 82 737 гривень. Це ціна річної орендної плати. Термін оренди – два роки.
Переможець торгів повинен укласти договір земельного сервітуту для облаштування і забезпечення підʼїзду з твердим покриттям до сусідніх земельних ділянок. Йому забороняється змінювати цільове призначення земельної ділянки. І повинен протягом року з моменту набуття права оренди він встановити термін початку будівництва. Інакше орендодавець має право розірвати договір оренди в односторонньому порядку без компенсації витрат


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися