Волинське містечко хоче новий стадіон за кілька мільйонів доларів
Волинь

Волинське містечко хоче новий стадіон за кілька мільйонів доларів

20 червня 2023, 11:20
2
0
Сподобалось?
0

Ківерцівська міська рада оголосила два тендери на проведення капітального ремонту футбольного поля та бігових доріжок на загальну суму в понад 145 мільйонів гривень (близько 4 мільйонів доларів).

Відповідні тендерні закупівлі розмістили на майданчику публічних закупівель Prozorro.

На капітальний ремонт футбольного майданчика, що на вулиці Шевченка, 17, планують витратити понад 72,5 мільйони гривень. Самі ж роботи за планом мають завершитися до кінця 2025 року. Переможця ще не оголосили, адже торги триватимуть до 21 червня. Капремонт бігової доріжки, що знаходиться на тому ж таки стадіоні також обійдеться бюджету міста в 72,5 мільйони гривень. Строк завершення робіт теж до кінця 2025 року.

У коментарі журналістам «Конкуренту» міський голова Олександр Ковальчук повідомив, що проєкт дуже масштабний. На території усе зноситимуть та будуватимуть новеньке футбольне поле і облаштують укриття. Проте на запитання щодо переможця та інших деталей тендеру пан Ковальчук відповідати не захотів та кинув слухавку.

Уже восени з бюджету міста витратять від п’яти до восьми мільйонів гривень лише на демонтаж існуючого стадіону. Ми перевірили тендерну документацію та знайшли повний перелік робіт, які планують робити в майбутньому. Окрім облаштування поля для мініфутболу, на території будуть баскетбольний та волейбольний майданчики загальною площею 955,8 м2. Навколо поля також планують зробити бігову доріжку та газонне покриття, встановити освітлення й нове спортивне обладнання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Віталій
    Віталій

    Мені відчуття що мер та депутати ради зійшли з розуму, в країні Війна а він такі гроші "вкладує" в стадіон. Та за такі гроші можна відремонтувати УСІ вулиці міста ( а то мешканці вулиць покриття ремонтують за свій рахунок). ЖАХ

    20 червня 2023, 11:50
    Відповісти
  • Віталій
    Віталій

    Це ж офіційне повідомлення про скоєне правопорушення. Чекаю реакцію відповідних правоохоронних органів, чи як?

    20 червня 2023, 13:29
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися