Фото з офіційного сайту ФК
Волинь

ФК «Волинь» почав весну з поразки, але показав класну гру

13 березня 2021, 09:24
0
0
Сподобалось?
0

Матч двох претендентів на підвищення у класі вдався на славу. Команди показали рівень гри не гірший, ніж в українській прем’єр-лізі. Були й швидкість, й комбінації, й величезне бажання.

«Чорноморець» «Волинь» (Луцьк) 1:0

Гол : Брагар (23).

«Чорноморець»: Підківка, Микицей – к, Поспєлов, Путря, Мельничук, Валєєв (Вачіберадзе, 46), Кравченко, Авагімян (Ковбаса, 71), Брагар (Мартиненко, 90 + 2), Козак (Коркішко, 59), Штогрин .

«Волинь»: Леванідов, Сімінін – к, Цюпа, Приндета, Приймак, Рябов (Войтіховскій, 88), Шарпар, Хагназарі (Оринчак, 46), Протасов (Ляшенко, 70), Нкололо (Мартинюк, 89), Коломоєць (Кобзар , 70).

Активніше матч розпочала «Волинь». Хороші моменти мали новачки команди Коломоєць і Нкололо, першому трішки не вистачило, щоб замкнути гострий простріл Цюпи, а другий пробив у стійку воріт. «Чорноморець» відповідав дальніми ударами Брагара. З одним голкіпер лучан Леванідов впорався, а другий не залишив йому шансів – 1:0.

Після голу гра трохи затихла, щоб знову вибухнути наприкінці тайму. На 37-й хвилині Хагназарі вийшов на побачення з Підківкою і пробив низом, однак голкіпер парирував удар ногою. Господарі поля теж відповіли гостро і тепер рятувати свою команду довелося Леванідову.

У другому таймі гра на зустрічних курсах продовжилася, але гострішими були атаки «Чорноморця». На старті 45-хвилинки Козак поцілив у поперечину воріт Леванідова. Після розіграшів стандартів забивати могли Штогрин та Микицей, проте промахувалися з хороших позицій. Останні хвилини матчу були повністю за «Волинню». Лучани влаштували навалу на ворота підківки. Найближчим до взяття воріт суперника був Кобзар, котрий метрів з дванадцяти пробив поруч зі стійкою. Підсумковий результат змінити так і не вдалося.

Наступний матч лучани зіграють вдома 19 березня проти «АПК-Агро».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися