На Волині через удар блискавки горіли житлові будинки
Волинь

На Волині через удар блискавки горіли житлові будинки

10 серпня 2021, 12:35
0
0
Сподобалось?
0

На Волині минулої доби через удар блискавки горіли три житлові будинки. 

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Волинській області. 

Так, вранці о 6:27 у селі Запілля Любомльської МГ через розряд блискавки зайнялася покрівля цегляного житлового будинку. Вогонь загасили працівники 10-ї ДПРЧ ГУДСНС України у Волинській області разом із працівниками  місцевої пожежної охорони села Полапи. Полум’ям знищило 40 мпокрівлі, 6 м2 перекриття, 30м² металевого листа, пошкодило 150 м² перекриття, речі домашнього вжитку, 30 м² оздоблення стін, 100 м² оздоблення стелі.

У цей же час у селі Головне блискавка завдала збитків і мешканцям триквартирного дерев’яного житлового будинку. Так, о 6:33 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у селі Головне Ковельського району, яку ліквідували працівники місцевої пожежної охорони цього ж села. Вогонь встиг знищити  частково шиферну покрівлю над  квартирою №3 та № 2, а також  зачепити крокви  та знищити фронтони  у квартирах № 1 ,2.

Також блискавка влучила у цегляну господарську будівлю в селі Відути Луківської СГ. Вогонь, що вирував на шиферній покрівлі споруди, приборкали працівники 17-ї ДПРЧ ГУДСНС України у Волинській області та двох місцевих пожежних команд сіл Перевали та Луків. Вогняна стихія знищила 65 м2 покрівлі, 40 м2 перекриття та речі домашнього вжитку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися