«Волинь» програла другий поспіль матч чемпіонату «на сухо»
Волинь

«Волинь» програла другий поспіль матч чемпіонату «на сухо»

7 вересня 2021, 05:36
0
0
Сподобалось?
0

Луцька «Волинь», попри підсилення складу, не змогла відібрати очок у столичної «Оболоні» у матчі сьомого туру чемпіонату. «Хрестоносці» були не схожі на самих себе й друге поспіль пішли з поля без забитих голів.

«Оболонь» – «Волинь» – 1:0

Гол: 1:0 – Черній (26).

«Оболонь»: 72. Литвиненко, 4. Майданевич, 5. Осман, 15. Бородай, 16. Лукʼянчук, 7. Мурза (3. Безуглий, 82), 8. Савченко (21. Щебетун, 56), 11. Матяж – к, 13. Мединський, 55. Лобов (88. Покотилюк, 90+2), 18. Черній (17. Суханов, 64).

«Волинь»: 42. Неділько – к, 6. Войтіховський, 26. Мартинюк (93. Цюпа, 46), 45. Сасовський, 61. Чернов, 8. Чепелюк (23. Кучеренко, 57), 10. Сад (88. Хагназарі, 46), 16. Рябов, 24. Янчук (19. Теслюк, 46), 34. Климець, 17. Кобзар (5. Кристін, 76).

Практично увесь матч пройшов під диктовку столичної команди. Тривалий час обороні лучан вдавалося стримувати наступ киян, який зазвичай завершувався верховими подачами – із ними успішна справлявся наш височезний Войтіховський. Але фатальною для підопічних Альберта Шахова стала 26-та хвилина. Майданевич вкинув аут на хід Мединському на правому фланзі – хавбек «пивоварів» миттєво прострілив у карну зону. Удар Мурзи заблокував захисник, але м’яч опинився у Чернія і той переграв Неділька.

Навіть після пропущеного голу «Волинь» не заграла гостріше, не дуже змінила ситуацію й проведена у перерві потрійна заміна. На полі з’явилися щойно підписані Хагназарі й Цюпа та Теслюк. «Пивовари» й надалі насідали на ворота Неділька й могли вирішити всі свої проблеми задовго до фінального свистка. За змарновані моменти кияни ледь не поплатилися в останні хвилини, коли у лучан нарешті прокинувся отой самий характер, до якого вже встигли звикнути уболівальники. Героєм матчу у складі «Волині» міг стати Теслюк, але після його удару м’яч із порожніх воріт вибив Майданевич.

Після семи турів луцька команда засіла у нижній частину таблиці над зоною вильоту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися