«Волинь» ледь відскочила у домашньому матчі з тернопільською «Нивою»
Волинь

«Волинь» ледь відскочила у домашньому матчі з тернопільською «Нивою»

10 жовтня 2021, 23:17
0
0
Сподобалось?
0

У домашньому матчі із тернополянами «хрестоносці» ледь встигли врятуватися від поразки. До гри нічийний результат більшість уболівальників назвали б втратою очок, але, зважаючи на перебіг подій на полі, й одне завойоване очко у цьому поєдинку – за щастя.

«Волинь» – «Нива» – 1:1

Голи: 0:1 – Семенина (65), 1:1 – Кучеренко (87).

«Волинь»: 42. Неділько – к, 61. Чернов, 6. Войтіховський, 45. Сасовський, 93. Цюпа, 23. Кучеренко, 4. Мороз, 98. Ляшенко, 34. Климець, 88. Хагназарі, 77. Квасов.

«Нива»: 1. Механів, 5. Хруставка, 4. Зінь, 21. Вовченко, 50. Дворовенко, 15. Мороз – к, 8. Дедух, 88. Проців, 11. Гатала, 7. Семенина, 9. Кисленко.

Гра абсолютно не вдалася луцькій команді. Познчилася відсутність у складі через травми завжди активних і напористих Рябова й Мартинюка. Справжньою проблемою стала дискваліфікація Кобзаря, завдяки гольовому чуттю якого «Волині» вдавалося забивати важливі голи. Тож в  атаці господарів поля взагалі практично не видно було. Новобранець Квасов на вістрі атаки розчинився, взагалі його підписання наразі викликає багато питань. Не виблискували в нападі й гості, але таки створили кілька нагод у першому таймі – одного разу Недільку на лінії відстояти ворота допомогли оборонці, й навіть наростили ініціативу на початку другої половини гри. Тож гол Семенини з дальньої дистанції виглядав досить логічним.

Лише приблизно з 80-ї хвилини «Волинь» заграла так, як зазвичай грає вдома. Все виглядало так, що у гостей просто не має шансу встояти. Й лучани таки забили. Ще один недавній новобранець «Волинь» Кучеренко забив головою з подачі Цюпи. Ще за мить вже сам Цюпа міг вирвати перемогу для лучан, але трохи не влучив у ціль.

Це вже пʼята нічия «Волині» в 11 матчах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися