Волинь - за крок до «червоної» зони
Волинь

Волинь - за крок до «червоної» зони

2 листопада 2021, 14:48
0
-2
Сподобалось?
-2

Волині за 2-3 дні загрожує «червона зона».

Про це під час брифінгу у Волинській ОДА у вівторок, 2 листопада повідомила заступниця генерального директора Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб Лариса Дудковська, передає Конкурент.

За її словами, щотижня на коронавірус хворіє на 20-30% більше волинян, а в порівнянні з вереснем цього року кількість заражень зросла у 10 разів. До того ж, у жовтні від вірусу померло у 5 разів більше волинян, ніж у вересні.

Волинь перевищила допустимий рівень за кількістю нових випадків на 100 тисяч населення (689 при рекомендованому не більше 75), а також за рівнем госпіталізації (106 на 100 тисяч населення при рекомендованому 60). Ще за двома показниками Волинь стрімко рухається до «червоної зони»: завантаженість ліжок з киснем становить 66,7% при рекомендованих 65%. Коефіцієнт виявлення нових випадків становить 19,8% при допустимих 20%. 

«Якщо протягом ще двох наступних днів буде таке перевищення, то існує велика імовірність, що область потрапить у червону зону. Рішення про переведення області в червону зону буде приймати комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Але дуже імовірно, що ми потрапимо в «червону зону», – зауважила вона.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися