На Волині судили військового, який п'яним вчинив ДТП
Волинь

На Волині судили військового, який п'яним вчинив ДТП

20 лютого 2022, 18:41
0
0
Сподобалось?
0

На Волині судили військового, який п'яним за кермом мотоцикла спричинив дорожньо-транспортну пригоду.

За рішенням Ковельського міськрайонного суду він заплатить 51 тисячу гривень штрафу. Також його на три роки позбавили водійського посвідчення, пише ІА "Волинські Новини"

ДТП трапилася 18 липня минулого року в Ковелі на вулиці Володимирській. П’яний водій мотоцикла Kawasaki-Z 750 не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем Range Rover.

Обвинувачений, який обіймає посаду помічника начальника служби ракетно-артилерійського озброєння військової частини А1008 та має військове звання старший лейтенант, повністю визнав свою вину.

Як пояснив, того вечора під час святкування дня народження випив пива, а через кілька годин сів за кермо власного мотоцикла та з пасажиркою рухався з села Турійськ в напрямку Ковеля. Під час руху вулицею Володимирською Range Rover, який їхав попереду, почав екстрене гальмування, він також зменшив швидкість, однак не зміг уникнути зіткнення.

Мотоцикліст при призначенні покарання просив врахувати те, що він повністю компенсував витрати травмованої пасажирки на лікування, відшкодував лікувальному заклади витрати на лікування потерпілої та зробив належні висновки.

Суд вирішив обмежитись покаранням у виді штрафу в розмірі 51 тисячі гривень. Також позбавив військового права керувати транспортними засобами строком на три роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися