На Волині в аварії загинув володимирський адвокат Сергій Лященко
Волинь

На Волині в аварії загинув володимирський адвокат Сергій Лященко

17 лютого, 09:54
0
0
Сподобалось?
0

В ДТП на виїзді з Нововолинська загинув володимирський адвокат Сергій Лященко. Чоловік у перший день вторгнення Росії пішов воювати, але після важкого поранення повернувся до цивільного життя.

Смертельна аварія трапилася у п’ятницю, 16 лютого, близько 19:40 на трасі Р-15 біля знаку міста Нововолинськ на вулиці Панасівській у сторону Володимира, – пише БУГ.

Водій легковика, виконуючи обгін, не помітив авто на зустрічній смузі руху. Щоб уникнути лобового зіткнення, він різко повернув та злетів з траси і врізався у дерево. Внаслідок отриманих травм, водій автомобіля марки «Хонда» загинув на місці події.

Сергій Лященко з перших днів повномасштабного вторгнення росії добровольцем пішов захищати Україну. Пройшов пекло війни. Повернувся до цивільного життя після поранення, але не переставав допомагати війську. Також він був чудовим музикантом грав на унікальному вірменському музичному інструменті дудуку.

Сергій проходив службу на Харківщині, брав участь у звільненні окупованих міст та сіл, в одному з яких саме він повертав український стяг.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися