У Волинських колоніях вручали атестати
Волинь

У Волинських колоніях вручали атестати

6 червня 2014, 09:37
0
0
Сподобалось?
0

У волинських установах виконання покарань відбулися останні дзвоники. Так у Ковельській виховній колонії  свято відбулося ще 30 травня. На початку заходу прозвучав Гімн України та було внесено державний прапор України. Переможцям конкурсу поетичної творчості, присвяченого Дню Матері,  активним учасникам тематичних заходів вручили дипломи та грамоти. А тридцять шість 11-класників отримали атестат державного зразка про повну загальну середню освіту. Вихованці продекламували вірші про школу. На закінчення свята начальник установи побажав дев'ятикласникам здати підсумкову державну атестацію, а випускникам успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання.

У Луцькому слідчому ізоляторі та Цуманській виправній колонії (№84) свято відбулося 2 червня. Завуч школи Людмила Ткаченко зачитала святковий наказ про закінчення навчального року та переведення ряду учнів до наступного класу. Представники громадських та благодійних організацій подарували  солодощі неповнолітнім.  На святковій лінійці куратор вечірніх класів школи  Леонід Лясецький привітав засуджених із закінченням навчального року та вручив атестати випускникам  державного зразка про повну загальну середню освіту.

В Маневицькій виправній колонії  (№42) кінець навчального року відзначали 3 червня. З вступним словом виступив директор школи Микола Калюх, котрим привітав випускників із завершенням навчання, побажав їм успіхів у житті та вручив атестати  державного зразка про повну загальну середню освіту. Заступник установи із соціально-виховної та психологічної роботи капітан внутрішньої служби Олександр Ніжник подякував учительському колективу за проведену роботу та націлив засуджених на правомірну, свідому поведінку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися