Що таке справжня італійська піца? Як отримати такий смак?
Актуально

Що таке справжня італійська піца? Як отримати такий смак?

21 липня, 15:20
0
1
Сподобалось?
1

А Вам подобається італійська піца? Той хто хоч раз пробував справжню смакоту, не може відмовитись від неї. Тому зовсім не дивно, що італійська піца в Луцьку користується такою популярністю. Ніжна Карбонара, неперевершена Сицилійська та класична Маргарита ідеальний вибір, якщо хочете замовити вечерю в Пронто Піца. Італійська класика то не просто їжа, а ціла філософія.

В чому секрети справжньої італійської піци?

Справжня італійська піца це не якийсь там коржик з начинкою. Це не просто якийсь набір продуктів. Тому що насправді існує безліч важливих секретів, які роблять зі звичайної їжі справжній шедевр. Частина з них вже стала відомою, бо наразі складно щось приховати. Для того щоб отримати ідеальну італійську піцу, потрібно:

особлива техніка роботи з тістом;

майстерність кухаря;

виконання значної кількості нюансів.

За якими параметрами можна визначити, що конкретна піца є саме італійською? Головне правило в тому, що в справжній піці обмежений список інгредієнтів. Для її приготування не кладуть що попало в рецептуру й кількість інгредієнтів має бути в міру.

Також головний смак має бути від тіста та соусу, а не від начинки. І в цьому філософія, бо приготувати дійсно смачне тісто та неперевершений соус це справжня майстерність. А покласти смачну начинку зможе будь хто і тоді не хочеться й їсти не смачне тісто.

Які є правила приготування італійської піци?

Інгредієнти викладаються поруч, а не один на одного. Не варто забувати що італійська піца має бути тонкою.

Обов’язково базилік. Дуже часто додається моцарела.

Розміри, бажано дотримуватись стандартних параметрів піци з діаметром приблизно 35-40 сантиметрів.

Тісто не можна розкачувати качалкою. Його мають підкидати, як справжні піцайоло. Під час цього процесу тісто насичується киснем, що робить його більш смачним та пухким.

Не може бути багато інгредієнтів. Не більше чотирьох. Та й кожен продукт обов’язково має мати виняткову свіжість. І товщина начинки не має бути більше за один сантиметр. А ще спочатку випікають сам корж, а потім допікають його з начинкою.

Коли піца в Луцьку приготовлена за всіма італійськими канонами, то такий смак ви не зможете ні з чим сплутати. Бо не дарма піца була включена в спадщину ЮНЕСКО.

Замовляючи таку смакоту в перевіреному закладі Пронто Піца, ви з впевненістю отримаєте дуже якісний продукт. Піца, яка відповідає італійським канонам та подарує вам особливі смакові відчуття.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися