Для чого поліція хоче отримати дані про волонтерів Волині
Волинь

Для чого поліція хоче отримати дані про волонтерів Волині

5 жовтня 2022, 13:55
0
0
Сподобалось?
0

Відомий Луцький волонтер і координатор «Єдиного комунікаційного центру» Сергій Рижков отримав запит від поліції із проханням надати повні анкетні дані про всіх людей, які займаються волонтерською діяльністю на території Волинської області.

Про це Рижков написав на своїй сторінці у «Фейсбуку» і виклав фото документу.

 «У зв'язку із виниклою службовою необхідністю, прошу надати інформацію про волонтерські організації та членів (повні анкетні дані, номера мобільних телефонів, повну інформацію тощо), які функціонують на території Волинської області», – йдеться у листі за підписом заступника начальника управління карного розшуку ГУ НП у Волинські області Володимира Піддубного.

На фоні сумнівних кримінальних справ щодо волонтерів по всій Україні ця інформація викликала ажіотаж у соцмережах та багато негативних коментарів.

У поліції повідомили, що такий запит з’явився у зв’язку з нібито кримінальним провадженням стосовно жителя Волині, який в Інтернеті пропонує військову амуніцію за дуже низькими цінами під видом волонтерської діяльності й обдурив людей у різних регіонах України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися