ДБР затримала на хабарі брата волинського фармацевтичного магната
Волинь

ДБР затримала на хабарі брата волинського фармацевтичного магната

21 жовтня 2022, 16:32
0
0
Сподобалось?
0

На Волині за вимагання та одержання від підприємства неправомірної вигоди затримали головного державного інспектора Головного управління Державної податкової служби.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, інспектор вимагав та одержав неправомірну вигоду від представника одного з підприємств – 1500 доларів США та 24 тисячі гривень за безперешкодну реєстрацію податкових накладних підприємства. У посадовця був спільник – заступник начальника одного з управлінь податкової. Вони штучно створювали умови віднесення певних операції компанії до ризикових і тим самим блокували роботу підприємства. «Перешкоди» зникали, коли бізнесмени погоджувалися віддати 10% від суми віднесених до ризикових господарських операцій. Такса для підприємств області, у тому числі й тим, що працюють на підвищення обороноздатності країни, становила 85 тисяч гривень.

За інформацією «Сили правди» із власних джерел, йдеться про інспектора Сергія Бондарука – брата ексдепутата Луцької міської ради від «Батьківщини», співвласника компанії «Волиньфарм» Валерія Бондарука.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР Національної поліції України.

У Державній податковій службі Волинської області наголосили, що надали повне сприяння правоохоронцям у цій справі й надалі готові очищати свої ряди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися