На Волині шахраї вимагають гроші від імені податківці
Волинь

На Волині шахраї вимагають гроші від імені податківці

30 грудня 2022, 10:57
0
-1
Сподобалось?
-1

Зловмисники сконцентрували свою увагу на території Турійської. Вони телефонують до підприємців і вимагають фінансову винагороду за свою «допомогу».

У секторі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області відзначають, що діяльність цих псевдоподатківців аналогічна іншим випадкам, що мали місце на території області раніше. Телефонні шахраї дзвонять до підприємців Турійщини, представляються посадовцями ДПС і пропонують вирішити проблемні питання господарської діяльності за окрему винагороду, чи просять фінансову допомогу.

У податковій службі Волині наголошують: ці особи не мають жодного стосунку до органів ДПС. Оскільки податкова служба активно та ефективно впроваджує дистанційний формат взаємодії з бізнесом, зокрема за посередництвом електронних сервісів та через електронний кабінет, то особисте спілкування посадових осіб не є обов’язковою умовою виконання контрольно-перевірочних функцій.

Про факти зловживань, можливі порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу vl.official@tax.gov.ua, або за номером телефону у Луцьку (0332)777171, ІР (033)7127.

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися