З Волині для 51-ої ОМБР відправили 20 тонн харчів
Волинь

З Волині для 51-ої ОМБР відправили 20 тонн харчів

2 липня 2014, 17:41
0
0
Сподобалось?
0

Голова Іваничівської районної ради, свободівець Віктор Вілентко доставив понад 20 тонн продуктів харчування у селище Дачне Донецької області, де зараз дислокується 51-а окрема механізована бригада з Володимира-Волинського.

Протягом двох днів, з ініціативи Віктора Вілентка та голови Іваничівської РДА, свободівця Андрія Бадзюня, тривав збір продуктів харчування для потреб армії у сільських радах Іваничівщини. За цей час вдалося зібрати понад 20 тонн продуктів - в основному консервації, круп, цукру. Підприємець Петро Супронюк безкоштовно надав автомобіль для перевезення вантажу, а доставив його у Дачне особисто голова райради Віктор Вілентко, повідомляє прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода».

У Дачному усі продукти харчування за побажанням військовослужбовців були роздані польові кухні, а не залишені на складі.

«Під час зустрічі з солдатами вивчив питання необхідності підвезення їм інших речей. Їм вкрай необхідні засоби особистої гігієни. Невирішеним є питання ремонту військової техніки на місцях дислокації. Є фахівці, але немає ремонтних інструментів. Загалом бойовий дух військових на високому рівні», - зазначив Віктор Вілентко.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися