Працівники СБУ Волині викрили надзвичайника-зрадника
Волинь

Працівники СБУ Волині викрили надзвичайника-зрадника

10 липня 2023, 17:06
0
0
Сподобалось?
0

Кіберфахівці СБУ встановили, що 47-річний мешканець Волноваського району Донецької області добровільно перейшов на бік ворога в умовах воєнного стану. До повномасштабного вторгнення РФ на територію України чоловік був начальником рятувального відділення підрозділу ДСНС на Донеччині. У березні 2022 року він приєднався до рашистів та був призначений на псевдопосаду «командира рятувального відділення» у так званому підрозділі «ГБУ ПСО г. Волноваха МЧС ДНР».

Зрадник брав участь спільно з представниками держави-агресора та її окупаційної адміністрації в агітаційних заходах на Донеччині.

Зловмиснику заочно оголосили про підозру у вчиненні ним злочину, передбаченого ч. 2 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

Державному зраднику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Заходи з викриття проведені кіберфахівцями Управління СБ України у Волинській області спільно з працівниками ДБР за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися