Коли закінчиться війна? Передбачення астрологів та мольфарів
Україна

Коли закінчиться війна? Передбачення астрологів та мольфарів

6 січня, 12:33
0
-1
Сподобалось?
-1

Люди завжди хочуть хоч на мить зазирнути у своє майбутнє. Особливо ці бажання загострюються наприкінці року, що минає. Українців у цьому плані цікавить лише одне питання: «Коли закінчиться війна?» «Вісник+К» зібрав передбачення щодо цього астрологів та відунів.

«Буде прохолодний час, сльози і промова президента»

Екстрасенс Валерій Шатилович прогнозує спокій у 2026-му році.

– Це не говорить, що війна закінчиться в 2026-му, ні.

Війна може закінчитися і завтра, але спокій в Україні буде в 2026 році, – зазначив екстрасенс. Про день перемоги він відповів так:

– Перше, що я відчуваю, це сильний вітер. Буде прохолодний час, але це не зима, снігу не буде. Земля буде ще гола. Це буде весна. Будуть сльози, буде промова президента Володимира Зеленського. Після перемоги Україну цінуватимуть у світі, – заявив екстрасенс.

Тут варто згадати, що лучанин Олександр Висоцький, який розуміється в астрології, спрогнозував, що саме у липні 2026 року ми будемо «на піку» позитивних зрушень.

Астролог Олена Максимова переконана, що у 2024-му закінчення війни чекати не варто. Хоч, за її прогнозом, на фронті для України відбудуться позитивні зміни.

– З 5 січня підемо вперед і зможемо закріпитися на вигідних позиціях. Другий серйозний ривок побачимо з квітня по червень. Це буде справжній прорив. Звільнимо багато територій. Масові обстріли з боку росії не злякають, а розпалять в українцях ще більше люті. Своїми силами будемо збирати на дрони і знищувати ворога, – сказала експерт.

За її словами, зірки вказують, що перемога буде в жовтні 2025 року.

Зорі для України «зійдуться» влітку

А от відомий астролог Владислав Росс вказав конкретну дату закінчення війни – 2 червня 2024 року. Цій події, за його словами, сприятиме «диявольська» комета, яка зайшла в нашу сонячну систему і наблизиться до Землі до цієї дати. Останній раз вона була так близько до нашої планети в момент смерті Сталіна, у 1953 році.

Щоправда, Росс додав, що, можливо, війна не закінчиться так, як нам усім хочеться. Але бойові дії принаймні «заморозяться».

Знавець ведичної традиції у астрології Алакх Ніранжан також стверджує, що наступного літа лише складуться умови для закінчення кровопролитної битви. Астролог наголошував, що саме літо 2024-го стане переломним моментом, коли відбудеться страшний бій українських воїнів із силами пітьми. А з вересня розпочнуться переговори.

У тому, що переможемо,  не сумнівайтеся

Щодо закінчення війни зробили свої прогнози і карпатські мольфари. Усі вони бачать нашу перемогу. Але кожен по-різному.

– Війна в Україні завершиться, коли «трагічно загине» володимир путін, – такий розвиток подій віщує карпатський мольфар Василь Гундяк.

Щодо часових меж завершення війни, то мольфар прогнозує настання миру на 2024 рік.

Мольфар Василь Юращук із карпатського села Чорний Потік зробив своє передбачення щодо перемоги України наступного року:

– Переможемо, все вийде, добре буде.

При цьому, за його словами, біля путіна зараз знаходиться «дуже сильний шаман», і повинно ще багато крові пролитися.

Ще один карпатський відун, Довбуш, так спрогнозував майбутнє нашої держави і можливе закінчення війни:

– Україна стане Україною, коли мають прийти і нею керувати чоловік із жінкою. Жінка буде старшою, чоловік буде їй допомагати. Хто вони, я не знаю. Вони ще заховані поки що. В кінці серпня парад планет буде, і я думаю, що і перемога буде. Був 1991 року парад планет – то союз розпався. А зараз, я думаю, росія менша. Для перемоги потрібні віра й сила.

На його думку, за результатами війни Україна зможе повернути Крим і всі інші окуповані території. Що ж, як кажуть, його слова та й Богу у вуха.

Підготувала Наталка СЛЮСАР


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися