У Волинську та Рівненську області з 23 березня почнеться евакуація людей з Донеччини
Волинь

У Волинську та Рівненську області з 23 березня почнеться евакуація людей з Донеччини

15 березня, 09:42
0
0
Сподобалось?
0

У Донецькій області з 23 березня почнеться евакуація місцевого населення у Рівненську та Волинську області.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Донецька ОВА з посиланням на інформацію, яка прозвучала на засіданні Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану під головуванням віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

«Керівництво Рівненської та Волинської ОДА доповіли про готовність прийняти евакуйоване цивільне населення з Донецької області, зокрема з визначенням конкретних місць розташування… Евакуація в зазначені регіони розпочнеться 23 березня», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ця інформація дасть можливість евакуйованим громадянам наперед знати, які умови для проживання їх очікують.

Особливу увагу зосередили на адаптації дітей, маломобільного населення та людей з інвалідністю, підкреслили в Донецькій ОВА.

Як повідомлялося, від початку повномасштабного вторгнення РФ в безпечні регіони з Донецької області евакуйовано понад 1 млн 350 тис. населення, з них понад 164 тис. дітей.

Евакуація людей з Донеччини, яка відбувається за сприяння Донецької обласної адміністрації, в основному була до п'яти областей - це Кіровоградська, Тернопільська, Черкаська, Закарпатська та Житомирська.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися