Бійці 100-ої волинської бригади підняли на Донеччині новий мотиваційний прапор
Волинь

Бійці 100-ої волинської бригади підняли на Донеччині новий мотиваційний прапор

22 травня, 11:11
0
0
Сподобалось?
0

100-та окрема механізована бригада презентувала новий мотиваційний прапор, котрий змінили через приналежність ОМБр до Сухопутних військ ЗСУ. Неофіційний стяг розгорнули неподалік лінії бойового зіткнення на Донеччині, де зараз бригада виконує завдання.

Про це в коментарі Суспільному розповів пресофіцер бригади Сергій Хомінський. З його слів, у розпорядженні бійців цей прапор уже декілька тижнів, однак презентувати його на загал вирішили 21 травня.

"В основі мотиваційного прапора лежить новий нарукавний знак бригади (його ще називають "шевроном" і носять на лівому рукаві польової куртки чи кітеля). На нарукавному знаку старого зразка ще була "прописана" приналежність до Сил ТрО — це сині зубчики. Також на новому мотиваційному прапорі змінилася кольористика башти", — сказав пресофіцер.

На новому прапорі, розповів Сергій Хомінський, розташований геральдичний символ Волині — це срібний хрест на червоному тлі, у центрі — щит із зображенням сталевої В’їзної вежі Луцького замку на тлі кольору "степ" (світло-оливковий), що вказує на Сухопутні війська.

"Над мотиваційним прапором працювали професійні дизайнери. Ми проводили консультації з головним художником Збройних сил України Олексою Руденком і розробником айдентики ЗСУ Тарасом Іщиком. Окрім того, відбувалося обговорення всередині бригади й у підсумку отримали такий результат", — додав пресофіцер бригади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися