«У приготування їжі вкладає душу»: чим годує волинських тероборонівців «Гуцулка Ксеня»
Волинь

«У приготування їжі вкладає душу»: чим годує волинських тероборонівців «Гуцулка Ксеня»

3 січня, 12:38
0
0
Сподобалось?
0

Вареники, пельмені, голубці, фарширована риба, різноманітні салати чи плов – цими стравами щодня ласують бійці 100 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ.

Пані Оксана із позивним «Гуцулка Ксеня» постійно дбає про смачну домашню їжу на столах військовослужбовців Волинської бригади територіальної оборони пише Конкурент.

Побратими і посестри жінки надзвичайно задоволені рівнем кулінарної майстерності «Гуцулки», бо, кажуть, у приготування їжі вона вкладає душу, – розповідають у Регіональному управлінні Сил територіальної оборони «Захід».

У свої 56 років жінка прийняла рішення вступити до лав українського війська після того, як прочитала оголошення.

«Я не знала, що то буде через військкомат. Гадала, працюватиму на волонтерських засадах. Але сказали, що тут нема кому готувати... То що, я буду вдома сидіти?», – розповіла «Гуцулка Ксеня».

Детальніше про цю дивовижну жінку із золотими руками і чуйним серцем – дивіться у сюжеті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися