Лучан запрошують долучитися до участі у благодійному проекті «Молюсь за тебе, Україно»
Волинь

Лучан запрошують долучитися до участі у благодійному проекті «Молюсь за тебе, Україно»

7 серпня 2014, 17:03
0
0
Сподобалось?
0

Туристичний оператор «Райз АП», страхова компанія «Княжа» та мережа ресторанів «Базилік», під патронатом Луцького міського голови Миколи Романюка проводять благодійний проект «Молюсь за тебе, Україно», який орієнтований на підтримку сімей наших земляків, які постраждали під час Революції Гідності, а також родин, члени яких беруть участь в антитерористичній операції на Сході України. 

З 1 серпня до 24 серпня учасникам проекту незалежно від віку та творчих умінь пропонується виготовити творчий виріб, який розкриває авторське бачення сучасних подій в Україні (вишитий одяг, тематичні ляльки, вироби декоративно-прикладного мистецтва, дизайнерські проекти об'єднаної України, рекламні проекти на підтримку миру та стабільності в Україні, різноманітні творчі композиції, шаржі на тему сучасних політичних подій, плакати, предмети народного вжитку з відповідним тематичним оздобленням, поетичні, а також музичні твори та інші творчі вироби).

Виготовлені творчі вироби необхідно принести в офіс туристичного оператора «Райз АП» за адресою вул. Словацького 7, каб. 101 (приміщення нового «Шоу-Базилік»), з понеділка по п'ятницю 9.00-19.00 та в суботу з 11.00-16.00.

Кожному тематичному виробу буде присвоєно відповідний порядковий номер, сфотографовано і розміщено у соціальній мережі «В Контакте» на офіційній сторінці партнера проекту мережі  ресторанів «Базилік»: https://vk.com/album-75185651_200405145, де за нього проводитиметься відкрите онлайн-голосування.       

Під час святкування Дня незалежності за результатами відкритого онлайн-голосування буде визначено і урочисто нагороджено переможців призами від організацій-партнерів, з ініціативи яких цей проект реалізується, серед них: безкоштовна поїздка за кордон, а також грошові сертифікати від туристичного оператора «Райз АП», романтична вечеря від мережі ресторанів «Базилік», один страховий поліс на суму 10 000 грн та два страхові поліси на суми по 5 000 грн, від страхової компанії «Княжа» для тих, хто набере найбільшу кількість голосів під час відкритого онлайн-голосування.

Також під час відзначення Дня незалежності України буде розіграно ряд сертифікатів на знижки серед всіх учасників проекту, а саме: сертифікати зі знижкою 20% на будь який вид страхування для всіх учасників акції від страхової компанії «Княжа», сертифікати на знижку від туристичного оператора «Райз АП», а також солодкі призи від мережі ресторанів «Базилік» та ряд інших.

З 24 серпня всі тематичні вироби буде виставлено на продаж. Отримані кошти організатори благодійного проекту офіційно передадуть на потреби сімей наших земляків, які постраждали в період Революції Гідності, а також сімей, члени яких беруть участь в антитерористичній операції на Сході України.

Продаж творчих виробів проводитиметься у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. За придбання творчого виробу покупцю буде виписано відповідний сертифікат, де зазначатиметься назва придбаного виробу, його порядковий номер, що співпадатиме з порядковим номер під час його реєстрації, а також сума, за яку його придбали. Це забезпечить максимальну прозорість і ясність щодо отриманих коштів внаслідок благодійного проекту. Ціну на вироби визначатимуть самі покупці залежно від своїх фінансових можливостей. Це дозволить взяти участь в благодійному проекті максимальній кількості людей.

Великі тематичні вироби, а також ті, що наберуть найбільшу кількість голосів (картини, гобелени, дизайнерські проекти, творчі композиції) будуть розпродані на великому аукціоні, який буде проведено 29 вересня о 19.00 в приміщенні «шоу-Базилік», що знаходиться за адресою: м. Луцьк, аул. Словацького 7.

Запрошуємо всіх небайдужих не лише проявити свої таланти, творчі бачення сучасних подій в Україні, але також своїми здібностями та вміннями допомогти зібрати кошти на потреби сімей наших земляків, які постраждали в період Революції Гідності, а також сімей, члени яких беруть участь в антитерористичній операції на Сході України.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися