Волинські міліціонери допомогли краматорському сиротинцю
Волинь

Волинські міліціонери допомогли краматорському сиротинцю

13 жовтня 2014, 15:40
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці волинського зведеного загону на чолі із полковником міліції Анатолієм Шумиком спільно із представниками зведених загонів Київщини та Вінниччини, а також Одеського державного університету внутрішніх справ відвідали краматорський дошкільний дитячий будинок №3 «Гайок» Донецької області.

У будинку виховується майже 40 особливих діток, у тому числі й зі Слов'янська, від яких відмовилися рідні, або малюки, батьки яких перебувають у місцях позбавлення волі.

Порадившись між собою та поспілкувавшись із адміністрацією закладу, представники зведених загонів придбали та передали для дітей засоби гігієни, продукти харчування та канцтовари. Головний подарунком стала новесенька пральна машина.

Керівник дитячого будинку Алла Кубатова від імені усього колективу виховного закладу подякувала небайдужим правоохоронцям за сприяння та матеріальну допомогу. Працівникам міліції малята розповідали вірші та щиро запрошували в гості.

- На фоні цих подій ми не можемо забувати про проблеми тих, хто в першу чергу потребує піклування та особливої уваги. Такі подарунки є доречною і вчасною допомогою, адже діти повинні зростати у добрі, турботі та любові. У малечі має бути щасливе дитинство. А це залежить якраз від нас, дорослих... Тому ми, виконуючи свій громадянський обов'язок, зобов'язані і робимо все, щоби забезпечити їм головне - мир і спокій у державі, - розповів у коментарі СЗГ УМВС у Волинській області командир другого зведеного загону - начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися