У Луцьку засвітили головні ялинку міста
Волинь

У Луцьку засвітили головні ялинку міста

20 грудня 2014, 10:03
0
0
Сподобалось?
0

Вчора, у день Святого Миколая, на у Луцьку відбулося театралізоване свято засвічення головних новорічних ялинок міста - уже традиційно наряджають не одну, а три ялинки, які ростуть у центрі Театрального майдану.

Дійство проходило у супроводі фольклорних музичних композицій від учасників різних колективів, також лунали піснеспіви церковних хорів. Завітав на свято і Святий Миколай у супроводі янголяток та дитячого хору.

Луцький міський голова Микола Романюк привітав присутніх зі святом Святого Миколая, акцентуючи на тому, що для лучан це подвійне свято, адже святитель Миколай вважається покровителем міста. Микола Ярославович висловив сподівання, що Святий Миколай оберігатиме місто і Україну від незгод, принесе у кожну родину добро, щастя, здоров'я та благополуччя, а головне - мир на нашу землю, щоб усі хлопці повернулися додому живими і неушкодженими.

Митрополит Луцький і Волинський УПЦ КП Михаїл, перед тим як звернутися до  від усієї громади, скористався нагодою і привітав Миколу Романюка з Днем ангела.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися