Що потрібно обов'язково повісити на новорічну ялинку, аби здійснились бажання
Україна

Що потрібно обов'язково повісити на новорічну ялинку, аби здійснились бажання

31 грудня 2023, 09:38
0
0
Сподобалось?
0

Вбираючи новорічну ялинку, ми більше не вкладаємо у прикраси особливого сенсу. Найчастіше ми більше стурбовані тим, які кольори та прикраси в тренді цього сезону.

Однак, астрологи радять більш серйозно поставитися до процесу вбирання ялинки, адже за допомогою звичайних ялинкових прикрас можна здійснити найзаповітніші бажання. Розповідаємо, що потрібно вішати.

Шишки, горіхи — для власного здоров'я і здоров'я близьких. Згадайте вираз: "Міцний, наче горіх".

Золотисті і сріблясті кулі — для залучення достатку. Ще одним символом багатства, за східним календарем, є мандарини. Тож не забудьте повісити їх на ялинку, а в новорічну ніч розділити з близькими.

Фігурка дракона — це не лише символ прийдешнього року, але й удачі та імператорської влади в Китаї, а тому його вішають для кар'єрного зростання.

Печиво, пряники — це все символи хліба і майбутнього гарного урожаю, тому ними прикрашають новорічну ялинку, щоб рік був ситим.

Янголя — для всіх, хто мріє про дитину.

Астрологи також стверджують, що для залучення щастя та виконання будь-якого бажання на ялинці обов'язково повинна бути оригамі — фігурка з паперу. Найкраще такий виріб зробити самому. Але якщо людина дарує прикрасу від щирого серця, то відмовлятися також не варто.

Символом кохання вважається яблуко. Тому, якщо ви бажаєте зустріти в новому році другу половинку чи зміцнити вже наявні стосунки, прикрасьте ялинку штучними чи справжніми яблуками.

Кораблик, літак, автомобіль чи паровозик — щоб більше подорожувати в новому році, побачити якомога більше різних країн.

Будиночок — допоможе здійснити давню мрію оселитися у власному будинку чи квартирі.

Фігурка собаки — символ друга і дружби. Якщо вам не вистачає теплих стосунків з іншими людьми, не забудьте додати таку прикрасу на свою ялинку.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися