Майстриня Роксолана з Коломиї вишиває домашніх улюбленців по фото
Закарпаття

Майстриня Роксолана з Коломиї вишиває домашніх улюбленців по фото

10 червня, 12:20
0
0
Сподобалось?
0

Поєднавши любов до вишивки та улюбленців, майстриня Роксолана з Коломиї зігріває серця власників домашніх тварин! Вона по фото створює неймовірно реалістичну вишивку пухнастиків, яку можна розташувати на худі чи торбинці. А сама майстриня настільки надихнулася процесом, що завела собі вірного друга Еклерчика!

Як все почалося

Це сталося 4 роки тому. А сьогодні вишивка Роксолани підкорює соцмережі та серденька клієнтів!Дівчина з нуля вчилася вишивки по відеоуроках, аж поки не знайшла власний стиль і родзинку. Вона вишиває пухнастих улюбленців по фото на одязі та сумках.

«Своє найперше замовлення я отримала від своє подруги-одногрупниці. Вона вирішила мене підтримати й замовила в мене торбинку та той самий мішечок, що я тоді замовила», – розповідає дівчина.

Перші пів року майстриня працювала в мінус, вкладаючи гроші в нові нитки та матеріали. Я зрозуміла, що є така штука, як реклама в інстаграмі. Я вирішила спробувати, запустила. Вишила тоді свою першу квіткову кольорову торбинку.

Мрія, яка стає реальністю

Художня гладь, що виходила з-під рук дівчини, привертала увагу нових підписників. І саме вони задали основний напрям роботи Роксолани! Вишивка тваринок по фото стала найпопулярнішим замовленням, яке витіснило всі інші. І саме це надихнуло Роксолану завести собі вірного друга.

«Ось цей жучок — його звати Еклерик. Йому 10 місяців, і він — моя мрія. Ми про нього мріяли близько 3 років», – ділиться майстриня.

Еклерик змінив життя Роксолани, яке з песиком стало яскравішим і насиченішим. Повертаючись із прогулянок з ним, майстриня вкладала ще більше позитивних емоцій у свої роботи.

Особливі історії робіт

Серед десятків робіт Роксолани були такі, що запали дівчині в душу: «Це була вишивка по фото людей. Це були дівчина та чоловік. Чоловік — це воїн наш, загиблий воїн. Ця робота мене дуже вразила, і мені було дуже складно емоційно її вишивати. Коли я вишивала, я завжди дивилася йому в очі».

Справа Роксолани вже приносить стабільний дохід, а разом з цим лишається затишним хобі.

«Це більше справа для душі — вона приносить мені велике задоволення. Я люблю дарувати людям емоції, люблю, коли моїми роботами захоплюються. Мене дуже надихають теплі слова, які мені пишуть. Я коли їх читаю, потім ходжу цілий день і посміхаюсь», – розповідає Роксолана.

Щодня з голкою в руках дівчина стає на крок ближчою до маленької мрії: «Відкрити свою маленьку майстерню і проводити там майстер-класи, і безпосередньо там працювати».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися