Угорська кондитерка «вишиває» на печиві
Світ

Угорська кондитерка «вишиває» на печиві

3 березня 2016, 15:17
0
1
Сподобалось?
1

Голодні? Не відмовилися б від смачного печива з молоком? Тоді вам треба до Угорщини, де в місті Айка у кондитерській Mézesmanna виготовляють найкрасивіші торти, тістечка й розписні пряники з тих, що ви будь-коли бачили!

Втім, є одна проблемка: ви просто не зможете з’їсти таку красу, вам захочеться помістити її у рамку й повісити на стіну, пише Boredpanda. Бо це не звичайна випічка — це мистецтво!

Шеф-кондитер й власниця крамниці Юдіт Чінкне — Леонардо да Вінчі у світі печива. Здається, немає такого, чого б тендітні руки цієї жінки не могли сотворити зі звичайної випічки — з-під її пера, а точніше — кулька для крему чи глазурі, на поверхні різноманітної здоби з’являються неймовірні малюнки. Найохочіше Юдіт прикрашає пряники і торти візерунками, що імітують традиційну угорську вишивку і вигадливі народні мережива.  

Звісно, неабияк у цьому їй допомагає досвід роботи розписувачем порцеляни. Не віриться, що Юдіт «кулінарить» лише з 2014 року. Кондитерка запевняє, що своєю майстерністю завдячує лише практиці. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися