Бланки для призначення субсидій споживачі отримають від «Волиньобленерго»
Актуально

Бланки для призначення субсидій споживачі отримають від «Волиньобленерго»

10 вересня 2016, 09:21
0
0
Сподобалось?
0

Жителі області зможуть вдома заповнити необхідну документацію та відправити її поштою для отримання субсидій, адже ПАТ «Волиньобленерго» виготовило та розішле краянам 400 тисяч комплектів бланків, необхідних для отримання житлових субсидій.

Комплект складається з чотирьох аркушів. На одному роздруковані бланки заяви та декларації (з однієї сторони – заява, з другої – декларація). На другому – повідомлення для споживача (з двох сторін). А ще інструкції про порядок заповнення заяви і декларації (з однієї та другої сторони) та кольорова інформаційна листівка.

Усі 400 тисяч комплектів документів будуть розноситися листоношами безпосередньо в оселі волинян до 1 жовтня. Для цього волинські енергетики уклали відповідну угоду з УДППЗ «Укрпошта».

Для користувачів, які звикли користуватися Інтернетом, є можливість завантажити аналогічний пакет документів зі сайту  ПАТ «Волиньобленерго».

Дізнатися більш детально про житлові субсидії можна у Департаменті соціальної політики та Управліннях соціального захисту населення по районах.

Увага! Домогосподарства, які одержували субсидію впродовж опалювального сезону 2015-2016 років (крім тих, кому субсидію було призначено за рішенням комісії), та ті, які вже одержують її зараз,  жодних документів (заяв та декларацій) подавати не мають. Субсидію вам уже призначено.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися