Луцьк серед лідерів за витратами на святкування Нового року
Актуально

Луцьк серед лідерів за витратами на святкування Нового року

2 січня 2021, 11:20
0
0
Сподобалось?
0

Бюджету Луцька зустріч 2021 року обійшлася в 1 мільйон 8 тисяч гривень або понад 4 гривні на кожного мешканця. Це найвищий показник у порівнянні з усіма найближчими обласними центрами.

Рейтинг міст за новорічними витратами склав рух «Чесно».

276 тисяч гривень у Луцьку запланували витратити на проведення новорічних та різдвяних заходів у місті, 243 тисячі гривень – на подарунки дітям атовців, різних вразливих груп та пільгових категорій. Хоч у Луцьку не купують ялинки, а прикрашають ті три, які ростуть у центрі міста, на закупівлю іграшок та гірлянд витратили приблизно 200 тисяч гривень (хоча, порівняно з минулим роком суттєвих змін в ілюмінації на центральному майдані міста не помітно). Ще одна стаття витрат – вітальні листівки та сувеніри від міського голови Ігоря Поліщука.

Зазначається, що з найбільшим у країні розмахом (за виключенням Києва) Новий рік вирішили відзначати в Маріуполі Донецької області, де на святкування виділили з бюджету 12,3 мільйона гривень. А от найдорожчим свято в розрахунку на одного жителя, по 108 гривень із кожного, вийшло для мешканців Бучі на Київщині.

Найменше витратили у Львові, Івано-Франківську, Полтаві, Рівному, Хмельницькому і Херсоні, де святкування обійшлося дешевше 1 гривні на одного мешканця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися