Ще до сутичок активісти затримали автобус з провокаторами під Одесою, але міліція їх відпустила
Актуально

Ще до сутичок активісти затримали автобус з провокаторами під Одесою, але міліція їх відпустила

3 травня 2014, 09:18
0
0
Сподобалось?
0

Криваві події в Одесі 2 травня можна було б відвернути, але міліція чомусь занадто прихильно ставилася до проросійських провокаторів. Зокрема, керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук розповів, про те, як керівництво Одеської міліції сприяло потраплянню у місто агресивних туристів.

«Одеса. Прекрасне місто і прекрасні люди стали заручниками маніакальних ігор проросійських покидьків. Мета була зрозуміла - за всяку ціну відвернути увагу силовиків від операції в Слов'янську. Підсумок - десятки загиблих.

Одеські правоохоронці показали себе з гіршого боку. Всього один приклад. За нашими даними, на в'їзді до Одеси був затриманий автобус з «колорадами», яких передали місцевій міліції. Але за наказом дуже високого міліційного начальства міста їх усіх відразу ж відпустили. Міліційним начальником займаються компетентні органи, але сам факт показовий.

Але є в подіях в Одесі і світлий момент. Одесити показали, що їх добра вдача і миролюбність мають свої межі. Проросійські екстремісти, що знахабніли і упилися вседозволеністю, все ж отримали відсіч від громадян, які люблять і своє місто, і свою країну. І ще яку відсіч. Нинішній демарш любителям безчинств під прапором чужої країни запам'ятається надовго.

Одеса - не даремно Місто-герой. Тут живуть героїчні люди», - написав Дмитро Тимчук у Фейсбук.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися