Бальзами для волосся: від «А» до «Я»
Актуально

Бальзами для волосся: від «А» до «Я»

23 березня 2023, 08:33
0
1
Сподобалось?
1

 Крім класичних кондиціонерів і масок, на ринку представлені бальзами для волосся, які, на відміну від вищезгаданих засобів, мають більш рідку консистенцію і здатність проникати в глибокі шари пасм. Завдяки цьому бальзам для волосся має сильнішу дію і при регулярному застосуванні дозволяє досягти відмінних результатів.

Нанесення бальзаму

Бальзам для волосся — ідеальний вибір для власниць сухих і пошкоджених пасм. Якщо ваша зачіска нежива або тьмяна, вам також варто звернути увагу на цей косметичний засіб. Використовуйте його після миття голови та залишайте формулу на пасмах на час, вказаний виробником. Зазвичай це від кількох до 10 хвилин. Після цього ретельно змийте засіб, і все готово! Також можливо знайти косметику, яка має незмивні бальзами для волосся, які слід наносити на вологі пасма.

Основні властивості

До найважливіших властивостей бальзамів для волосся відноситься, перш за все, регенерація. За допомогою косметичного засобу можна поступово зменшити видимі пошкодження на поверхні пасм, одночасно живлячи та зволожуючи їх по всій довжині.

Більш того, завдяки багатству активних інгредієнтів — натуральних масел, протеїнів та вітамінів — така формула чудово впорається з відновленням пошкодженого фарбуванням волосся або допоможе зменшити випадання.

Введення бальзаму в догляд за волоссям приносить масу переваг, які будуть помітні неозброєним оком. До найважливіших переваг цього виду косметики можна віднести наступні:

  • насичена активними інгредієнтами та концентрована формула на основі амінокислот, вітамінів, рослинних екстрактів і масел;
  • здатність глибоко проникати всередину волоса;
  • довгострокові ефекти;
  • порятунок для найбільш пошкоджених і сухих пасом;
  • регенерація і реконструкція пасом від коренів до кінчиків.

Регулярне використання бальзаму для волосся забезпечує тривалий ефект. І цим він відрізняється від кондиціонера або маски, які іноді розгладжують пасма лише до наступного миття, після чого зачіска повертається до попереднього стану.

Застосовуючи бальзам для волосся від перевіреного бренду, наприклад, від Yves Rocher, кожні 2-3 дні, можна поступово відновити пошкодження, спричинені неправильним доглядом, фарбуванням, укладанням із застосуванням високих температур. Крім того, формула надає волоссю здоровий блиск і видиме зволоження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися