Шини Arivo - гідна якість за доступною ціною
Актуально

Шини Arivo - гідна якість за доступною ціною

6 червня 2023, 17:11
0
0
Сподобалось?
0

Автомобільну гуму під цією торговою маркою випускає відомий британський бренд Union Tyre, він розмістив свої заводи в Китаї. Купити шини Arivo легко зможе будь-який автовласник – ціни більш ніж доступні.

При тому, що основну частину асортименту компанії складають бюджетні покришки, розробники дуже відповідально ставляться до кожного етапу виробничого процесу. Вони залучають найсучасніші технології та методики, застосовують лише висококласні матеріали, а також ретельно тестують продукцію на фінальних етапах. Перш, ніж вирушити на магазинні полиці, шини піддаються багаторазовим перевіркам. Це пояснює мінімальний відсоток браку та чудові відгуки тих, хто вже випробував колеса у дії.

Якими бувають шини Arivo: сезонність, призначення, особливості

Найбільшої популярності набули літні моделі компанії, хоча розробники пропонують також достойний вибір покришок для холодної пори року (зимових) та універсальних шин (всесезонних).

Літні колеса здобули широку популярність, завдяки своїй міцності та витривалості. Вони чудово показали себе на коротких дистанціях із частим розгоном та гальмуванням, а також у ході тривалих поїздок трасою. Це означає, що шини добре підходять як міським мешканцям, так і тим, хто планує велику літню подорож. Причому виробник адаптував протекторні малюнки під різні умови експлуатації. Тому в його каталозі представлені шини з відносно неглибокими каналами та поздовжніми ребрами, а також моделі з блоковим дизайном та складнішою дренажною системою.

Спеціально для любителів швидкості інженери спроектували висококласні, надійні, динамічні та маневрені шини з низькими профілями. Така конструкція відмінно підкреслює переваги та можливості потужних спортивних автомобілів. Водій може розраховувати на бездоганну керованість транспортного засобу в будь-якій ситуації.

Якщо ж потрібні покришки для їзди бездоріжжям, кам'янистою і піщаною місцевістю, поганим асфальтом і сільськими дорогами, Arivo також запропонує прекрасні варіанти. В окрему категорію винесено шини, призначені для автомобілів класу SUV. Вони отримали посилений каркас, а в їх боковини вмонтовано міцні арамідні волокна. В результаті, покришки якнайкраще підходять для оснащення позашляховиків та кросоверів, вони легко витримують інтенсивні навантаження, удари та наїзди на бордюри.

У каталозі бренду підібрати покришки зможуть власники приватного та комерційного легковантажного транспорту. Колеса для мікроавтобусів, фургонів та невеликих вантажівок можуть похвалитися додатковим захистом від проколів та деформації, вони міцніші та довговічніші в порівнянні з іншими шинами.

Всесезонна гума Arivo набуває все більшої популярності з кожним роком, проте в зимовий сезон безпеку та комфорт гарантують лише спеціальні шини з термостійкого компаунду. Експерти рекомендують у зимовий час використовувати лише покришки з відповідною сезонністю.

Джерело: https://guma.com.ua/ 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися