Сubitron II: нове покоління абразивних матеріалів від 3М
Актуально

Сubitron II: нове покоління абразивних матеріалів від 3М

21 листопада 2023, 19:05
0
0
Сподобалось?
0

Абразивні матеріали 3М спеціально розроблені для максимально якісної обробки різних за характером поверхонь. Але досконалості немає меж, а тому компанія 3М перебуває в процесі безперервного пошуку нових рішень і постійного поліпшення своїх технологій. Одним з останніх результатів цього процесу є модифіковане керамічне зерно Сubitrontм II.

Одна з основних особливостей абразивного зерна Сubitrontм II - його точна трикутна форма. Саме завдяки їй підвищується можлива швидкість обробки поверхонь і довговічність абразиву. Також до переваг цієї категорії матеріалів належать постійна гострота прецизійних керамічних зерен (що досягається за рахунок здатності до самозаточування) та висока агресивність різу, що покращують якість одержуваного результату.

Абразиви цього класу доступні в різних варіантах: як у вигляді стрічок, так і у вигляді дисків. Від різновиду абразиву безпосередньо залежить сфера його застосування, а також наявність у нього додаткових корисних властивостей.
Так, стрічки Сubitrontм II встановлюються на стрічкові шліфувальні машинки або верстати і використовуються для зачистки зварювальних швів, видалення окалини, шліфування під високим тиском і проміжної чистової обробки металевих деталей.

Варто враховувати, що шліфувальні стрічки 3М можуть мати певні відмінності, індивідуальні для кожної конкретної моделі. Однак усі вони об'єднані такими показниками, як міцність і надійність основи, наявність охолоджувальної присадки, що запобігає перегріванню абразиву, а також демонструють високу продуктивність, яка вирізняє продукти Сubitron II.

Абразивні диски, своєю чергою, поділяються на різні категорії відповідно до будови та функцій, для яких вони призначені. Існують відрізні, зачисні, шліфувальні, пелюсткові та круги на фібровій основі.

Усі круги 3М Сubitrontм II можуть використовуватися для обробки різних металів, включно з нержавіючою сталлю, чавуном, чорними сплавами. Абразивні диски застосовують для видалення задирок і окалин, обробки нерівностей, різання, зняття фаски, полірування, підготовки поверхні для фарбування.

Ступінь і характер обробки залежить як від категорії диска, так і від такого показника як зернистість. Що менший розмір зерна, то делікатнішу роботу здатен виконати абразив. Багато моделей Сubitrontм II представлені у варіантах з різною зернистістю.

На сайті https://inta.pro/ ви зможете докладніше вивчити асортимент абразивів Сubitrontм II і вибрати продукт, який підійде саме вам. Підбираючи абразив, звертайте увагу на індивідуальні характеристики кожної моделі та їх відповідність вашим потребам, а також передбачуваним умовам використання стрічок і дисків 3М. Якщо під час оформлення покупки виникнуть додаткові питання, на тому ж сайті вказані контактні дані, за якими ви можете зв'язатися з нашими фахівцями і отримати детальну консультацію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися