Перший батальйон тероборони Волині готується до відправки на схід — потрібна допомога волонтерів-автомайстрів
Актуально

Перший батальйон тероборони Волині готується до відправки на схід — потрібна допомога волонтерів-автомайстрів

21 липня 2014, 10:36
0
0
Сподобалось?
0

Цього тижня попри різні труднощі 1-й батальйон територіальної оборони з Волині вирушить на схід України. Підрозділ базується у Володимирі-Волинському. Нині місцеві волонтери намагаються допомогти із забезпеченням транспорту для волинських військових.

«Дуже прошу відгукнутись хлопців-майстрів для ремонту автомобілів КамАЗ, ЗіЛ, «Урал», ГАЗ!  Пам'ятаєте, як навесні ми відновлювали техніку? Зараз теж аврал, хоч і невеликий. Вже треба зробити «порядка» 30 автомобілів. 1-й батальйон вже вантажиться на схід, 51-а потребує «живих» автівок на сході. Ми батальйону "втіхаря" трохи допомагали, без особливої реклами, але зараз прошу майстрів відгукнутись оперативно. Прошу приїжджати у Володимир-Волинський на КПП бригади. Звертатись за тел. 066 6635881 - Олег, або до мене- 0677190843», - пише у Фейсбук активіст ініціативної групи «Захисти Волинь - Збережи Україну» Костянтин Зінкевич.

Також просять перераховувати благодійні внески на потреби військових на картку «Приватбанку» для благодійних внесків на ім'я Олексія Панасюка - 5168 7572 6883 4340 або на безготівковий рахунок Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану - р/р 26006055500199 в ПАТ «КБ Приватбанк», МФО 303440, код 20129977.

Тим часом минулого тижня голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт повторно звернувся до Міністра оборони України Валерія Гелетея у зв'язку з відсутністю дієвого реагування Міноборони на ситуацію, яка склалась із забезпеченням засобами бронезахисту волинян - військовослужбовців військової частини В 0116 (1-й батальйон територіальної оборони).

На 16 липня у цій військовій частині забезпеченість бронежилетами становила близько 8%. Усі вони були придбані за власні кошти. У разі незабезпечення особового складу засобами бронезахисту, облдержадміністрація вважає недоцільним спрямування особового складу 1-го батальйону територіальної оборони в зону проведення антитерористичної операції.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися