Субсидії нараховуватимуть по-новому: що необхідно знати
Актуально

Субсидії нараховуватимуть по-новому: що необхідно знати

2 травня 2018, 14:06
1
-1
Сподобалось?
-1

У зв'язку з новими правилами близько 15-20% українців необхідно буде звернутися в органи соцзахисту для переоформлення субсидії.

З 1 травня 2018 року в Україні вступили в дію нові правила надання субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг. У зв'язку зі змінами умов їх надання, субсидії необхідно буде переоформити 15-20% українців. Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства соціальної політики.

За даними міністерства, більшості громадян, які отримують субсидії і не мають недавно куплених предметів розкоші, нових автомобілів, або в складі сімей яких немає працездатних осіб, що декларують нульові ставки доходу (приблизно 80-85% нинішніх субсидіантів), як і раніше державна допомога буде перепризначена в автоматичному режимі.

"Всі, хто потребує допомоги від держави, будуть і надалі її отримувати. Переважній більшості громадян субсидії на наступний опалювальний сезон будуть змінені автоматично. Звернутися до органів соцзахисту треба лише окремим категоріям громадян, які підпадають під нові критерії, що запроваджено для підчищення адресності субсидій та запобігання поширеним зловживанням", – наголошено в повідомленні.

Для переоформлення субсидії необхідно подати два документи – заяву та декларацію про доходи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • СУБ
    СУБ

    Новий підхід до призначення субсидій - підхід руйнації українських сімей і зупинення створення нових сімей молодими людьми. Особливиог удау завдано молодим дівчатам, жінкам, які по причині приєднання їх заробітку до сім'ї жениха (бо вона прописана у мами) жених буде відтерміновувати юридичне оформлення шлюбу. Мрія про сім'ю згасає. Цивільний шлюб не надійний. Удару завдано і по літнім людям - чоловік і дружина прописані у різних місцях, а пенсії будуть приписувати: чоловіка дружині, дружині чоловіку. Це нововведення констатує те, що дружина і чоловік платитимуть за те, чим не користуються. А це з боку держави є грабунок. Як уникнути цього грабунку? Розлучитись. Процес розлучення літніми людьми вже розпочався. Нові правила надання субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг - це руйнація сімей літніх Українців і ліквідація мрії дівчат і жінок створити повноцінні сім'ї, це руйнація України з нутрі міністерством соціальної політики україни на чолі з Ревою.

    24 червня 2018, 22:25
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися