На Житомирщині у пенсіонера виявили пристойний арсенал зброї
Кримінал

На Житомирщині у пенсіонера виявили пристойний арсенал зброї

10 березня 2015, 11:35
0
0
Сподобалось?
0

Працівники Чуднівського райвідділу міліції Житомирщини провели санкціонований обшук у господарстві 64-річного жителя села Галіївка. Правоохоронці володіли оперативною інформацією, що чоловік може незаконно зберігати зброю. У ході обшуку у будинку пенсіонера міліціонери виявили та вилучили пістолет ТТ і стартовий пістолет, 7 саморобних ножів і меч, металеві нунчаки, гранату із запалом і 34 різнокаліберних набоїв до автоматичної зброї. Водночас з гаража правоохоронці вилучили незареєстровану мисливську рушницю, ствол під малокаліберну гвинтівку, ніж та ще понад 90 набоїв різного калібру, десяток гільз і запал від ручної гранати, інформує прес-служба УМВС України у Житомирській області.

Пенсіонер зміг пояснити походження лише частини виявленого: пістолет ТТ він знайшов близько 40 років тому під час проведення земельних робіт, рушниця дісталася йому у спадок від діда, а набої виявив на околиці села.

Увесь вилучений бойовий арсенал нині направлено на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС Житомирщини. За чинним законодавством, за зберігання таких «іграшок» пенсіонеру загрожує позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися