На Закарпатті затримали бойовика «ЛНР», який «затесався» в один з українських добровольчих батальйонів
Кримінал

На Закарпатті затримали бойовика «ЛНР», який «затесався» в один з українських добровольчих батальйонів

10 березня 2015, 14:27
0
0
Сподобалось?
0

Працівники карного розшуку Закарпаття отримали оперативну інформацію, що на території Ужгородського району може переховуватися 38-річний житель Луганщини, якого розшукують за викрадення людей, автомобілів та цілу низку важких злочинів, скоєних ним на території Луганської області. Як з’ясувалося, цей чоловік раніше воював на боці так званої «ЛНР», а потім «затесався» в один із українських добровольчих батальйонів, де мав прізвисько «Сепар».

Як зазначають у прес-службі закарпатської міліції, коли запахло смаленим, луганський «Сепар» прибув на Закарпаття. У тихому затишному селі Ужгородського району винаймав будинок, на цілий рік оплативши його наперед. Восьмого березня в результаті ретельно розробленої спецоперації співробітниками міліції Закарпаття спільно з колегами з Луганської області «Сепар» був затриманий. Затримання відбулося рано-вранці на дорозі з села, якою  зловмисник їхав на власній  «Тойоті» з луганськими номерами.

Затриманого передали співробітникам карного розшуку луганської міліції для доставки на територію Луганщини, де з ним будуть працювати слідчі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися