На Волині шахраї «розвели» на гроші крупний волонтерський центр
Кримінал

На Волині шахраї «розвели» на гроші крупний волонтерський центр

17 березня 2015, 13:17
1
0
Сподобалось?
0

3 березня особи до Ковельського центру допомоги 51 ОМБР зателефонував невідомий. Абонент представився працівником «ПриватБанку» та повідомив, що ПП «Експрес-Маркетинг» з Одеси має намір внести значну суму для підтримки військовослужбовців, які знаходяться в зоні проведення АТО. Після того, як зловмисник отримав реквізити одного з рахунків Центру допомоги, то запевнив, що гроші надійдуть за кілька годин. 

Однак, на превеликий жаль, людей, що цілодобово, не покладаючи сил, збирають копійка до копійки кошти на потреби нашим захисникам, ввели в оману.

Очевидно була застосована традиційна шахрайська схема, за якою зловмисники знімають кошти з платіжних карток довірливих громадян.

Про ситуацію розповіли на сторінці волонтерського центру у «Фейсбук».
«В результаті сьогодні негідники збагатились кровно заробленими українцями грошима. А завтра хлопці, які в не простий для країни час стали на її захист, залишаться без життєво-необхідних для них речей. Сподіваємось, що правоохоронні органи України не залишаться байдужими та не стоятимуть осторонь цієї проблеми! чекаємо на допомогу від держави та усіх небайдужих громадян!», – йдеться у повідомленні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Необачні
    Необачні

    По суті самі і винні. Не треба давати всім підряд повні реквізити. Достатньо тільки номера картки, або рахунку все. На міліцію можна і не розраховувати. Шкода, але на помилках вчаться.

    17 березня 2015, 14:11
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися