На Львівщині жорстоко розправилися з дільничним міліціонером, проволікши його підводою 13 кілометрів
Кримінал

На Львівщині жорстоко розправилися з дільничним міліціонером, проволікши його підводою 13 кілометрів

19 квітня 2015, 16:15
0
0
Сподобалось?
0

Вчора пізно ввечері 25-річний мешканець Радехівського району повідомив у райвідділ міліції, що став свідком того, як підвода, запряжена двома кіньми, тягнула людське тіло.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи виявили куртку зі слідами крові. В кишені куртки знаходилося посвідчення капітана міліції, працівника Радехівського райвідділу міліції. На шляху, яким рухалася підвода, правоохоронці почали виявляти фрагменти людського тіла. За попереднім висновком експертів, подібні сліди могли залишитися в результаті волочіння тіла людини по твердому покриттю дороги. Загиблого колегу працівники міліції виявили у меліоративному рові на кордоні із сусіднім районом.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Працівники Радехівського РВ затримали підозрюваних у скоєнні цього злочину: 53-річного мешканця Радехівського району та 26-річного мешканця Сокальського району. Крім того, працівники міліції з’ясували, що коні волочили тіло загиблого 13 кілометрів.

За попередніми даними відомо, що дільничний міліціонер втрутився у бійку. Намагався розняти сторони конфлікту, чим викликав агресію на себе.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися