На Донеччині священик-мормон організував неодноразове зґвалтування волинянки та її 9-річного сина
Кримінал

На Донеччині священик-мормон організував неодноразове зґвалтування волинянки та її 9-річного сина

19 червня 2014, 21:28
1
-1
Сподобалось?
-1

45-річна волинянка розповіла, що переїхала до міста Зугрес Донецької області з чоловіком, оскільки на Волині, були проблеми з працевлаштуванням. Там вони винаймали квартиру, а допоміг їм у цьому настоятель однієї з релігійних громад.

З її слів, ця релігійна група належала до мормонів. Такі висновки жінка зробила з листівок, які попросили поширити. Саме настоятель церкви, як стверджує співрозмовниця, і був організатором зґвалтувань і переслідувань, яких зазнала волинянка на Сході України:

«Вони увірвалися до мене в квартиру на Пасху, і тоді перший раз зґвалтували. Було багато розривів, у мене були сильні болі, я дві доби пролежала вдома. В лікарню навіть не мала за що сходити», - цитує слова постраждалої ІА «Волинські новини».

Жінка стверджує, що піддавалась насиллю неодноразово. Останній раз її зґвалтували 6 червня нібито троє чоловіків, ті ж самі чоловіки потім поглумилися і над її 9-річним сином. Участь у зґвалтування, як переконує, брав участь і її чоловік, з яким вона подалася на чужину - допомагав тримати її за руки, щоб не пручалася.

Волинянка деталі пам'ятає туманно, стверджує, що їй та дитині робили якісь ін'єкції. Після цих подій вона з сином втекла на батьківщину.

9 червня жертва насилля звернулася по медичну допомогу в один з медичних закладів Волині. Зараз вона перебуває на лікуванні. 9-річний хлопчик теж був під наглядом лікарів, проте на сьогодні дитину виписали, і зараз він перебуває під наглядом старшої сестри, яка є педагогом.

Лікар акушер-гінеколог Лариса Матвієнко, яка оглядала пацієнтку, розповіла:

«Її до мене направив хірург, він перед тим оглядав дитину, і в дитини буди явні ознаки зґвалтування. Щодо жінки, у зв'язку з тим, що вона народжувала, то у неї таких явних ознак, окрім синців на тілі та слідів ін'єкцій на руці, - нема. Але ми зробили аналіз. Згідно з результатами - зґвалтування було».

Зі слів лікарки, у жінки після таких подій на даний момент зрушена психіка.

Лікуючий лікар постраждалої Олександр Дикий теж зауважив, що нині фізіологічні наслідки зґвалтування не настільки серйозні, як психологічні.

Заступник головного лікаря з лікувальної роботи Володимир Болжеларський розповів, що з пацієнткою працюватиме також і психіатр.

Поспілкуватися з лікарями дитячого медичного закладу, під наглядом яких перебував хлопчик, журналістам не вдалося. Лікарі відмовилися давати будь-які коментарі на цю тему.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Лора
    Лора

    Религия, любая - это зло, она делает человека ДЕБИЛОМ!

    19 червня 2014, 23:53
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися