У Києві на зібрання любителів нічного дрифту прийшли воєнкоми
Кримінал

У Києві на зібрання любителів нічного дрифту прийшли воєнкоми

24 квітня 2023, 09:54
0
1
Сподобалось?
1

У Києві патрульна поліція, проводячи профілактичні заходи із любителями вуличних перегонів та дрифту, залучила представників військкоматів.

Про це розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«Любителям форсажу або для тих, хто й надалі не усвідомлює… Мені здається, що суспільство давно вже сказало своє слово щодо прийнятної поведінки під час війни.

І я зараз не говорю про те, що зовсім не можна кави випити або пообідати/повечеряти в якомусь закладі. В цілому, ми й воюємо, щоб люди могли нормально жити. Але всьому є межі. Заганяти заряджені тачки в самісінький центр міста, ревіти там моторами, дріфтувати вулицями – то вже називається фарс під час війни. А біля цих заряджених моторів крутяться молодчики, які за віком і станом здоровʼя могли б, наприклад, тримати автомат. І ми вже попереджали неодноразово. І притягували до відповідальності. Але…

Отож, цього разу ми запросили на захід воєнкомів. Які, своєю чергою, «запрошували» форсажників. Але. Щоб пацани «не розстраювались», є гідний лайфхак: автомат теж можна прокачати і протюнити».

Отож цього разу мажори на крутих машинах отримали окрім поставнов за порушення правил, ще й повістки на звірку даних у військкоматі, яка, по суті, є викликом на проходження медичної комісії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися