У Шостці на Сумщині невідомі обстріляли військкомат і підірвали дві патрульні машини
Кримінал

У Шостці на Сумщині невідомі обстріляли військкомат і підірвали дві патрульні машини

27 серпня 2014, 11:58
0
0
Сподобалось?
0

О 4 годині 22 хвилини дзвін скла пошкоджених вікон Шосткинського військкомату переполошив мешканців прилеглих до нього будинків. Були пошкоджені вікна на його другому та третьому поверхах. Ніхто із співробітників установи та мешканців прилеглих будинків не постраждав. За декілька хвилин вибухнули два автомобілі, що були припарковані неподалік самого міськвідділу міліції по вулиці Карла Маркса. За тривогою підняли весь особовий склад Шосткинського міськвідділу міліції, повідомили у прес-службі УМВС Сумської області.

«В Шосткинському та ще семи міськ та райвідділах введено оперативні плани «Оборона адмінбудівлі» та «Перехват» , спрямовані на розшук зловмисників. На місці події працюють оперативні групи та вибухотехніки, - коментує подію начальник УМВС області полковник міліції Анатолій Річкаль. - Зараз ми з'ясовуємо із якої зброї були зроблені постріли. Що ж до пошкоджених вибухом авто, розглядаємо версію, що під них були закладені вибухові пристрої. Проте остаточний висновок дадуть експерти».

За даними фактами міліція розпочала одразу два кримінальні провадження за ст. 258 ч. 1 КК « Терористичний акт» та 263 ч.1 КК України « Незаконне поводження із зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»

Правоохоронці звертаються до всіх жителів міста Шостки, які в період з 4.00 до 5.00 години ранку знаходились в районі вул. К.Маркса і стали свідками даної події, або володіють будь-якою інформацією, що допоможе слідству, негайно сповістити міліцію за телефонами в Шостці (05449)2-14-47 або 102. Анонімність гарантується.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися