Як вибрати поліс КАСКО
З перших уст

Як вибрати поліс КАСКО

14 вересня 2023, 12:29
0
0
Сподобалось?
0

КАСКО — це найкращий спосіб захистити автовласника від імовірних фінансових втрат у майбутньому. Тому вибір такої страховки — важливий і відповідальний крок. Від того, який варіант цього полісу ви оберете, залежатиме те, наскільки ви будете захищені в разі настання страхового випадку.

Як краще вибрати КАСКО

Обираючи страхування КАСКО, варто врахувати декілька порад. Так, перш ніж обрати поліс, треба чітко собі уявляти, від яких ризиків ви хочете захистити свій автомобіль. Наприклад, якщо ви живете у великому місті, варто включити в страховий договір захист від викрадення. У тому разі, якщо часто доводиться їздити по бездоріжжю, можна обрати захист від пошкоджень, отриманих у результаті потрапляння каміння або інших предметів. Враховуйте, що провідні страхові компанії пропонують уже включили всі ці ризики до договору КАСКО.

Також потрібно перед оформленням страховки дуже ретельно прочитати її умови. Переконайтеся, що поліс покриває всі можливі ризики, від яких ви хочете захистити свій автомобіль. Також зверніть увагу на розмір франшизи, тобто тієї суми, яку вам доведеться заплатити в разі настання страхового випадку.

Порівняйте пропозиції різних страхових компаній. Не варто поспішати оформлювати поліс у першій організації, яка потрапила на очі. Особливо зверніть увагу на те, наскільки своєчасно виплачуються компенсації.

Вибір страхової компанії

Перед оформленням поліса обов’язково вивчіть репутацію страхової компанії. Переконайтеся в тому, що вона має гарний статус і виплачує страхові компенсації в повному обсязі. Зверніть увагу також на умови обслуговування — вони повинні бути зручними та прозорими. Компанія має стабільно розвиватися й бути надійним партнером.

До таких компаній належить СК «УНІКА», яка майже 30 років відома на страховому ринку України. Вона постійно працює над тим, щоб зробити свій сервіс ще зручнішим для своїх клієнтів. СК «УНІКА» є найкращою в рейтингу «ТОП – 100. Рейтинги найбільших». Організація стабільно розвивається, постійно покращує своє фінансове положення, що дозволяє їй щомісяця виплачувати своїм клієнтам близько 1 млн грн компенсації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися