«Металіст» — безнадійний аутсайдер у Лізі Європи
Спорт

«Металіст» — безнадійний аутсайдер у Лізі Європи

23 жовтня 2014, 12:02
0
0
Сподобалось?
0

Харківський «Металіст» і у третьому матчі групового етапу Ліги Європи не зміг бодай якось поповнити свій очковий запас. Підопічні Ігоря Рахаєва на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського мінімально поступився лідеру свого квартету польській «Легії».

«Металіст» - «Легія» - 0:1

Гол: 0:1 - Дуда (29).

«Металіст»: 29. Горяїнов, 3. Вільягра, 6. Торсігльєрі, 17. Пшеничних (22. Кулаков, 62), 7. Болбат, 8. Едмар, 19. Торрес, 24. Юссуф (4. Березовчук, 73), 32. Краснопьоров (77. Кобін, 57), 14. Гоменюк, 50. Жажа.

«Легія»: 12. Куцяк, 3. Іодловець, 15. Астіс, 25. Жезнічак, 28. Брож, 6. Гільєрме, 8. Дуда, 21. Врдоляк, 18. Кухарчик, 20. Косецкі, 70. Орланду Са (9. Сагановськи, 81).

Психологічний мікроклімат у харківському команді не дозволяє їй гідно представляти Україну на євроарені у нинішньому сезоні. Минулого тижня з розташування клубу втік ще один його лідер Клейтон Хавьєр. Півзахисник «виплив» у Бразилії. Туди він нібито подався підлікувати шлунок. Але коли повернеться, не повідомив. Таким чином триває відтік високоякісних легіонерів з команди. Та й ті, хто ще не втік, не дуже налаштовані на самовіддану гру за харківський клуб.

В цілому матч пройшов за рівної гри. У першому таймі, щоправда, гостріше виглядали поляки. У них було більше моментів, один з яких втілився у гол. Дуда продерся крізь усю оборону «Металіста» і сам завершив свій прорив влучним ударом.

Найреальніший шанс подвоїти рахунок гості мали на 51-й хвилині, коли у своєму карному рукою зіграв рукою Юссуф і арбітр призначив 11-метровий. Але Врдоляк його не реалізував. Майже через 20 хвилин уже сам Врдоляк повторив «подвиг» Юссуфа у своєму штрафному майданчику. Маючи у своєму складі такого майстровитого виконавця стандартів як Жажа, «Металіст» просто повинен був зрівнювати рахунок. Але Жажа відіграв матч жахливо. І епізод з 11-метровим не став виключенням. Бразилець стукнув по центру воріт прямо у воротаря. На цьому «Металіст» вичерпався, а от «Легія» могла закріпити свою перевагу ще кілька разів.

«Металіст» має в активі нуль очок після трьох турів і примарні шанси на вихід з групи. Далі потрібно перемагати в усіх матчах, і сподіватися, що інші конкуренти ділитимуть і втрачатимуть очки.

https://www.youtube.com/watch?v=EtFJmZ3FujY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися