«Волинь» везе з Ужгорода нічию
Спорт

«Волинь» везе з Ужгорода нічию

3 листопада 2014, 22:26
0
0
Сподобалось?
0

Віталію Кварцяному завжди нелегко даються матчі проти команд очолюваних В'ячеславом Грозним безвідносно до того, що це за команди і в якому стані вони знаходяться. От цього разу зустріч з «Говерлою» проходила дуже напружено. Головним героєм поєдинку серед луцьких футболістів став воротар Віталій Неділько. Не можна сказати, що «Волинь» відстояла усю гру у захисті, але все ж перевага була за господарями поля, які створили побільше небезпечних моментів. Загалом поєдинок був цікавим для глядачів.

«Говерла» - «Волинь» - 0:0

«Говерла»: 21. Коваль, 2. Полянський (25. Степанюк, 46), 5. Акакпо, 6. Тудосе, 8. Мякушко (24. Каверін, 71), 9. Герасимюк, 10. Фещук (31. Бурдужан, 46), 14. Качараба, 16. Шацьких - к, 20. Ягодінскіс, 23. Люлька.

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін - к, 15. Жуніч, 6. Р. Бабенко, 13. Шабанов, 23. Нємчанінов, 10. Бікфалві (11. Селін, 90+1), 93. Матей (20. Задерецький, 79), 7. Федорчук, 9. Мемешев, 17. Маріотто (19. Кобахідзе, 55).

Початок поєдинку був за ужгородцями. Вже за перші десять хвилин вони непогано розім'яли Неділька. Найреальнше нагода вивести свою команду вперед на стартових хвилинах у вихованця волинського футболу Олега Герасимюка. Але «розписатися» у воротах своєї рідної команди йому не вдалося. «Волинь» у першому таймі здебільшого відповідала напівмоментами. Зокрема непогану позицію для удару мав Федорчук, але пробив прямо у руки голкіперу. Наприкінці тайму біля воріт Неділька було надзвичайно спекотно. Він парирував постріл Ягодінскіса, а потім ще й впорався з добиванням від Герасимюка.

По перерві «проблемою» для захисту «Волині» став Лучіан Бурдужан, якого Грозний свідомо приберіг на другу половину гри. З його появою на полі у Неділька додалося нагод продемонструвати майстерність. Двічі Бурдужан буквально розстрілював ворота «Волині», але воротар лучан стіною стояв на лінії і «тягнув» усе. Не вгавав і Герасимюк. Ще одного разу лишень неймовірна реакція Неділька таки завадила Олегу «розмочити» ворота лучан.

Кілька нагод у другому таймі мали й гості. За відсутності якісного форварда роль лідера атак на себе вкотре румунський півзахисник Ерік Бікфалві. У середині другого тайму він ефектно пробивав з розвороту і поцілив у хрестовину. А вже за хвилину до завершення основного часу ледь не поставив у грі все з ніг на голову, але не влучив зрештою у ворота.

Луцька «Волинь» не знає перемог у чемпіонаті уже чотири матчі поспіль. Але цього разу і нічийний результат можна вважати здобутком.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися