«Металіст» програв вчетверте поспіль, не допоміг навіть найкращий гол Кобіна
Спорт

«Металіст» програв вчетверте поспіль, не допоміг навіть найкращий гол Кобіна

7 листопада 2014, 01:26
0
1
Сподобалось?
1

Харківський «Металіст» достроково припинив боротьбу за вихід з групи у Лізі Європи. У Польщі харків'яни вдруге поступилися «Легії». Ця поразка стала уже четвертою у турнірі і роковою.

«Легія» - «Металіст» - 2:1

Голи: 0:1 - Кобін (22), 1:1 - Сагановськи (29), 2:1 - Дуда (85).

«Легія»: 1. Куцяк, 3. Йодловец, 15. Астіс, 25. Жезнічак, 28. Брож, 6. Гільєрме, 8. Дуда, 21. Врдоляк, 33. Жиро, 9. Сагановськи (70. Орланду Са, 75), 18. Кухарчик (20. Косецкі, 81).

«Металіст»: 81. Дішленкович, 3. Вільягра, 4. Березовчук, 6. Торсігльєрі, 10. Хав'єр, 19. Торрес (14. Гоменюк, 90+2), 32. Краснопьоров (8. Едмар, 80), 46. Радченко (22. Кулаков, 51), 77. Кобін, 82. Ребенок, 50. Жажа.

У цій грі «Металіст» вирішував завдання «Пан, або пропав» і таки пропав. Будь-який результат окрім перемоги, після трьох поразок на старті, залишав команду за бортом турніру. Все починалося досить непогано. «Металіст» вперше на турнірі повів у рахунку. А Василь Кобін забив найгарніший гол у своїй кар'єрі. Гольова комбінація почалася з невдало поданого кутового. Вже на вильоті зі штрафного майданчика Торсігльєрі підчепив м'яча п'ятою, а в результаті вийшов непоганий пас на Кобіна. А Василь у падінні через себе що є сили пробив у дальній від Куцяка кут. Гравці «Металіста» так вітали свого партнера, що йому довелося замінювати роздерту футболку.

Але радість у порядках харків'ян тривала недовго. Помилка Дішленковича при грі на виході дозволила Сагановськи розстріляти порожній кут воріт. Попри те, що саме «Металісту» треба було забивати, далі уперед продовжувала йти «Легія». І поляки таки вирвали перемогу завдяки реалізованому виходу Дуди на побачення з Дішленковичем. Лише у заключній хвилини «Металіст» намагався здобути хоча б нічию. Але без азарту і вигадки.

Харків'яни залишилися з «баранкою» у графі «очки» і вже не зможуть наздогнати лідерів групи.

https://www.youtube.com/watch?v=LSN8dQzLUiY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися